Haber

Lüleburgaz Belediyesi’nde 1 Mayıs öncesi ek protokol!

Lüleburgaz Belediyesi’nin ekip çalışanları ve şirket çalışanları ile imzaladığı ek protokolün imza töreninde konuşan Lider Gerenli, “Ekonomideki tüm olumsuzluklara rağmen emekçi arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İmzaladığımız bu ek protokol ile Lüleburgaz için canla başla çalışan arkadaşlarımızı tebrik ederiz.”

Artan ekonomik zorluklara rağmen Lüleburgaz Belediyesi ekip çalışanları ve şirket çalışanları ile 1 Mayıs öncesi ek protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında ekip personeli ve şirket çalışanlarının günlük ücretlerine en az yüzde 10 oranında ek zam yapıldı. İmzalanan protokol, 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren geriye dönük olarak geçerli sayılacak. 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde gerçekleşen bu protokol, çalışanlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

“Emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz”

Protokol imza töreninde konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesi çalışma arkadaşları ile ek protokol imzalamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Önder Gerenli konuşmasını şöyle sürdürdü: “1 Mayıs öncesi çalışma arkadaşlarımızla ek protokolümüzü imzaladık. Ekonomideki tüm olumsuzluklara rağmen emekçi arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İmzaladığımız bu ek protokol ile Lüleburgaz için canla başla çalışan arkadaşlarımızı tebrik ederiz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-gerede.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu