İş

Düzce Belediyesi Belka A.Ş. Turkcell ile Turkcell arasındaki sözleşme uzatıldı.

Düzce Belediyesi Belka A.Ş. Turkcell ve şirket çatısı altında faaliyet gösteren İş Kulübü’nün özel olarak tasarladığı programın sözleşmesi uzatıldı. Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Murat Gülmez, Belka A.Ş. Genel Müdür Necla Erdoğan ve Ultia yetkilileri katıldı.

Faruk Özlü liderliğinde kurulan ve personel ile patronun buluşmasına vesile olan en değerli kurumlardan biri haline gelen Düzce Belediye Başkanı Dr. Belka A.Ş. ve İş Kulübü sözleşme yenileme protokollerine devam ediyor. İstihdamın artırılmasını ve işgücünün gerçek kaynaklarla buluşmasını sağlayan kurumun kullanımında olan Turkcell Ultia Programı ile imzalanan protokol ile iki kurum arasındaki anlaşma uzatıldı. Lider Özlü’nün talimatıyla yapılan görüşmeler sonucunda Belka A.Ş. ve Business Club’da kullanıma özel geliştirilen Ultia Programı’nın kullanılmaya devam edilmesine karar verildi. İmza törenine Düzce Belediyesi’ni temsilen İnsan Kaynakları Müdürü Murat Gülmez ve Belka A.Ş. Genel Müdür Necla Erdoğan katılırken, Ultia Programı temsilcisi olarak Turkcell Temsilcisi Serdal Bilgici görev aldı ve yeni bir protokol imzalandı.

Daha önce protokolde olduğu gibi Business Club’a başvuran vatandaşların tüm kişisel verileri güvenilir bir altyapıya sahip online platformun koruması altında işlenmeye devam edecek. – DÜZCE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu