Haber

Citroen My Ami Buggy internette satışa çıkıyor

citroenAmi model yelpazesine yeni eklenen My Ami Buggy, 399 bin TL satış fiyatıyla 8 Ağustos’tan itibaren online satışa sunulacak.

2020 sonunda lansmanından bu yana 34 binin üzerinde satış rakamına ulaşan Ami bugünlere ulaştı. citroenTamamen online kanallardan satışı yapılan %100 elektrikli mobilite çözümü olarak dikkat çekiyor. türkiyeYaklaşık 1,5 yıllık süre sonunda 1000’den fazla Citroen Ami satıldı, sınırlı sayıda üretilen My Ami Buggy ise markanın online satış kanallarından kapora verilerek satın alınabiliyor.

“2 tekerlekli araçlar ile otomobiller arasındaki önemli bir boşluğu doldurduk”

Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, “İnternette satışa sunduğumuz ilk araç olan Ami modelimizin ilk partisi Aralık 2021’de sadece 25 dakikada satıldı ve Citroen Ami’nin ilk parti satışına başlandı. Citroen Ami’nin Türkiye’ye sağladığı avantajlardan bahseden Selen Alkım, “Bireysel müşterilerimizin de eklenmesiyle yaklaşık 1,5 yılda 2.163 adet Citroen Ami sattık” dedi. “0 emisyon hareketlilik analizleri ortasında 2 tekerlekli araçlar ile otomobiller arasındaki değerli bir boşluğu doldurduğumuz Ami modelimize yoğun talep devam ediyor. Ami modelimizde elde ettiğimiz satış başarısı ile Citroen global’in de ilgisini çektik ve üst segmentlerdeki elektrikli araçların yanı sıra ülkemizde de elektrikli otomobillere olan olumlu yaklaşımı gördük. Ami’nin farklı versiyonlarla zenginleştirdiğimiz özgür ruhlu My Ami Buggy serisini lanse ederek bu başarıyı yeni bir boyuta taşıyoruz. Değerli bir pazar olduğumuzu bir kez daha gösteriyoruz.”

Citroen My Ami Buggy, haki gövde rengi ve siyah koruyucu ekleri ile maceracı bir görünüm sunuyor. Güçlendirilmiş tamponlar, gövde altı korumalar, far çerçeveleri, çamurluk kemerleri, yan etekler ve arka spoyler gibi eklemeler bu modele özgünlüğünü kazandırıyor. Canlılık hem vücutta hem de iç kısımda bulunan parlak sarı lekelerle sağlanır. Dış tasarımda ön paneldeki kabartmalar ve çamurluk kemerlerindeki yan oklar dikkat çekerken, saklama kutuları, “kapı” açma kayışları, çanta kancaları, koltuklardaki dikişler ve halıların iç tasarımında asit sarısı görülüyor. .

Doğada canlandırıcı bir yolculuk

Citroen My Ami Buggy, hayatın koşuşturmacasından uzaklaşmak ve keyifli vakit geçirmek için tasarlanmış son derece özgün bir ulaşım aracı olarak öne çıkıyor. Citroen mühendisleri, elektrikli ve kullanımı kolay, güçlü karakterli bir araç arayanlar için orijinal Ami Buggy konseptini ortaya çıkardı. Konsept oldukça basit ama işlevsel.

Geleneksel kapı ve tavanlara sahip olmayan Citroen My Ami Buggy ile hem ortamın tadı çıkarılabilir hem de özgürlük hissi ile doğa olabildiğince hissedilebilir. Şiddetlenen hava koşullarına karşı koruyucu donanımlar da tercih edilebilir. Örneğin, yolcuları dış etkenlerden korumak için fermuarlı yeni plastik kapaklar tasarlanmıştır. Bu, rüzgar, soğuk veya yağmur gibi olumsuz hava koşullarında neredeyse kapalı bir yolcu bölmesi sağlamak için tavan korumasına ek olarak sunulur. Günlük kullanımda, yolcular temiz hava almak istediğinde, kılıflar koltukların yanlarına doğru katlanır ve çıtçıtlarla kapı direklerine sabitlenir. Yaz ortasında tamamen demonte edilebilir.

Yeni çatı kapatma sistemi kullanım kolaylığı sağlar. Fermuarlı, siyah, su geçirmez tente olan tavan aksesuarı pratik ve kolay kullanım sağlar. Oldukça esnek tavan kaplaması sayesinde tasarıma tamamen entegre olan bu kumaş, araca bütünsel bir tarz kazandırıyor. Ayrıca sürüş esnasında daha az hava girişi sağlar. Çıt çıt düğmeler ile katlanıp aracın arkasına sabitlenebilir.

Şeffaf tenteleri ve açılır tavanı sabitlemek için araca kapı ve tavan çerçeveleri de eklendi. Bu, düzgün bir görünüm için gövde ile kusursuz bir entegrasyon sağlar. Önde, tavan çerçevesi bir güneşlik oluşturacak şekilde uzatılabilir. Bu, “My Ami Buggy” eğlence yönünün altını çiziyor. Yollarda özgürce hareket etmek isteyen maceracı ruhlu kullanıcılar, Citroen My Ami Buggy ile sahilde veya doğada hayatı kolaylaştıran pratik bir eğlence aracına sahip olacak.

Yolcu bölmesinde özgürlük hissi

Citroen Ami’nin karakteristik iç mekan özellikleri, My Ami Buggy’deki özel detaylarla farklılık gösteriyor. Direksiyon kolonuna entegre gösterge paneli, retro hissi veren yeni bir vizöre sahiptir. Eşsiz dekoratif tasarıma sahip portatif çanta aksesuarı, direksiyon simidinin ortasındaki oyuğa takılabilir. Direksiyon kollarındaki klipsli bölmelerden de sabitlenebilir. Fermuarlı ek saklama bölmesi, kişisel eşyaları saklamak için kullanılabilir ve kabinden çıkarken sürücü tarafından taşınabilir. My Ami Buggy, Ami hoparlörü ve yeni aksesuarlarla tamamlandı. “Ultimate Ears Boom” isimli Bluetooth hoparlör, sağlam ve su geçirmez yapısı, 15 saatlik pil ömrü, taşınabilir, her yere kolayca taşınabilen hafif yapısı, güçlü ve sürükleyici 360- derece ses deneyimi. Seyahat sırasında bu hoparlör, direksiyona yakın özel olarak tasarlanmış bir yuvaya yerleştirilebilir.

Tek şarjla 75 kilometre sürüş

%100 elektrikli Citroen My Ami Buggy, 2,41 metre uzunluğunda, 45 km/s hıza ulaşabilen, yumuşak ve akıcı bir sürüşün yanı sıra ilk hareketten itibaren yüksek çekiş gücü sunan dört tekerlekli bir mobilite çözümü olarak öne çıkıyor. elektrik motoru sayesinde. My Ami Buggy, tek bir şarjla 75 kilometreye kadar elektrikli sürüş menziline ulaşabiliyor. Bu, doğada sürüş için gerekli menzili sağlar. 5,5 kWh kapasiteli lityum-iyon pil, araç mahalline gizlenmiştir ve yolcu tarafı kapı eşiğinde bulunan kablo aracılığıyla hızlı bir şekilde şarj edilebilir. 220 Volt standart bir prizde tam şarj için 4 saat yeterlidir. Citroen My Ami Buggy’yi şarj etmek için yolcu kapısının içindeki entegre kabloyu tıpkı bir akıllı telefon veya dizüstü bilgisayar gibi standart bir prize (220 V) takmanız yeterlidir. Sadece 4 saatte yüzde 100 şarj olabilen Citroen My Ami Buggy ile özel şarj istasyonu ihtiyacı da son buluyor.

>

Kaynak: Carmedya.com / Araba

yusufelihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu