Yaşam

Çaykovski Esintileri AKM’de: Trio Stradivarius AKM’de Müzikseverlerle Buluştu

Atatürk Kültür Merkezi, 25 Ocak Çarşamba günü AKM Tiyatro Salonu’nda Trio Stradivarius’u ağırlıyor. Klasik müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatacak olan Trio Stradivarius, efsanevi besteci Pyotr İliç Tchaikovsky’nin oda müziğine kazandırdığı en seçkin eserlerden oluşan özel bir programla sahnede olacak.

Geniş içerik yelpazesi ve sanatın her dalındaki etkinlikleriyle İstanbul’daki kültür-sanat etkinliklerinin kalbi konumunda olan Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverleri özgün deneyimlerle buluşturmaya devam ediyor.

“Sadece Çaykovski” temasıyla Atatürk Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Trio Stradivarius, her biri kendi enstrümanında virtüöz solist; kemancı Kirill Troussov, çellist Benedict Kloeckner ve piyanist Alexandra Troussova’dan oluşuyor. Trio Stradivarius, Tchaikovsky’nin nadiren seslendirilen ve türünün tek örneği olarak nitelendirilen “Piano Trio Op.50” ile klasik müzikseverlere bir müzik ziyafeti sunacak. Üçlünün ünlü besteciye adadığı gece, onu Çaykovski’nin iç dünyasının derinliklerinde gerçekten büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak.

25 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’de AKM Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek konserin biletleri Biletinial adresinden temin edilebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

kartepe-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu