Haber

2022 FIFA Dünya Kupası

Portekizli orta saha oyuncusu Ruben Neves, yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kulübü Manchester United’a sert tenkitlerinin akabinde ulusal kadrodaki bölünme yaşandığı argümanlarını reddetti.

Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Portekiz’de, 25 yaşındaki Neves, Al Shahaniya İdman Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Premier Lig takımlarından Wolverhamton’da mesleğini sürdüren Neves, Dünya Kupası’nın nasıl bir turnuva olduğunu ve zorluk derecesini bildiklerini belirterek, en iyi performanslarını sergilemek için çaba harcayacaklarını söyledi.

Kulübü Manchester United’a ağır tenkitler yönelten Ronaldo ile grup arkadaşı Bruno Fernandes ortasındaki basına yansıyan manzaraların akabinde soyunma odasındaki atmosferle ilgili soruya Neves, “Takım içinde bir bölünmüşlük yok. Herhangi bir sorun yok. Takım sadece Dünya Kupası’na odaklanmış durumda.” cevabını verdi.

Neves, mesleğindeki birinci sefer Dünya Kupası’nda forma giyeceğinin hatırlatılması üzerine, “Bu bir rüya. Dünya Kupası elit düzeyde bir turnuva. Gerçekleştiği için mutluyum. Harika bir takımımız var. Sahada istediğimizi yapmak için iyi bir kadroya sahibiz. Hata yapma lüksümüz yok.” diye konuştu.

H Grubu’nda yer alan Portekiz, 24 Kasım Perşembe günü birinci maçında Gana ile karşılaşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu